100+ Carerix websites

Vacaturewebsite, werken bij website of jobboard Ruime ervaring

Met meer dan 100 succesvolle Carerix websites zijn we dé specialist in de ontwikkeling van vacaturewebsites, uitzendwebsites, jobboards en werken-bij websites. Als ervaren Carerix partner begrijpen we jouw unieke route naar meer sollicitaties en leads. Hierbij leveren we niet alleen wat er gevraagd wordt, maar adviseren graag om jouw online groei mogelijk te maken.

Van klein project tot maatwerk en van bestaande tot nieuwe website: we koppelen naadloos met de Carerix REST API. Wil je vacatures of kandidaten op een pagina tonen, je website met het Carerix ATS verbinden of zelfs een specifieke Carerix koppeling laten ontwikkelen? Dan kun je rekenen op ons als betrouwbare partner.

0

Carerix websites

0

Jaar Carerix partner

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche websites waar wij en onze klanten trots op zijn.

Website koppelen met Carerix: een sterke basis

Bij ons begint een goede Carerix website met een solide basis: een aantrekkelijke vacatureweergave, eenvoudig solliciteren en een overtuigend verhaal over je bedrijf. Deze basis is voorbereid op jouw groei en is eenvoudig uit te breiden.

Wij bouwen elke vacaturewebsite, jobboard of werken-bij website in een responsive design, volledig geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en laptop. Hierbij gebruiken wij de nieuwste technieken. Vanuit Carerix worden vacatures automatisch op je website geplaatst en sollicitanten komen direct als match in Carerix terecht. Dankzij het gebruiksvriendelijke CMS kun je altijd makkelijk zelf de pagina’s onderhouden.

Welk concept mogen wij verder uitwerken? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers is benieuwd naar jouw wensen!

De krachtige Carerix website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

  • Directe koppeling met de Carerix REST API
    Waar de Carerix WordPress plugin eindigt, daar begint onze oplossing. Door direct met de Carerix API te koppelen is de connectie stabiel en kan deze volledig naar wens worden ingericht.
  • Conversiegerichte sollicitatiemogelijkheden beschikbaar
    Een helder sollicitatieproces geeft de hoogste conversie. Daarom zorgen we voor een laagdrempelig sollicitatieformulier, WhatsApp sollicitatie, Bel mij terug, en Kick-out questions. Zo kan de bezoeker makkelijk zijn gegevens achterlaten.
  • Jouw Carerix website verder uitbreiden in de toekomst
    Onze recruitment websites geven je de flexibiliteit om direct uit te breiden. Zo ontwikkelen wij onder andere SEO geoptimaliseerde vacature pagina’s, implementeren wij regelmatig een ‘Mijn-account’ omgeving gekoppeld aan Carerix, lezen wij kandidaten uit om te tonen op de website en laten wij websitebezoekers zich inschrijven op de Jobalert of nieuwsbrief.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Voor het behalen van online succes is een gedegen aanpak belangrijk. Kwaliteit staat hierbij voorop. Daarom voeren wij alle projecten uit met onze eigen grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en online marketeers. Hierdoor zijn de lijntjes kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Door regelmatig naar de prestaties van de Carerix website te kijken, vergroot je de kans op conversie (sollicitaties, contact aanvragen etc.). We geven hierbij advies zodat je steeds de volgende stap kunt maken.

  • Google Analytics gekoppeld aan Carerix conversiemeting
    Meten is weten! In Google Analytics kunnen wij rapporten klaarzetten waarmee met één druk op de knop prestatiecijfers getoond worden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om conversie informatie direct naar Carerix weg te schrijven. Hierdoor kan in Carerix een analyse gemaakt worden welke bron (LinkedIn, Indeed, Google Ads etc.) tot een sollicitatie of plaatsing geleid heeft.
  • Technische analyse voor topconditie van de website
    Iedere dag komen er nieuwe technieken beschikbaar die in het algoritme van Google meegenomen worden om te bepalen of een website technisch nog up-to-date is. Door de inzet van onder andere Google Search console, Google PageSpeed insights en Ahrefs houden wij de website in goede conditie.
  • Online marketing toolings
    Voor het genereren van online bekendheid en verkeer naar de website focussen wij op organisch verkeer (SEO) en betaald verkeer (online adverteren). Hierbij zetten wij tools als Hubspot, Google Ads, LinkedIn Ads, Jobboard plaatsingen, ActiveCampaign, MailChimp en Ahrefs in.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Natuurlijk staan we ook ná het live gaan van je website voor je klaar. Met onze support- en servicecontracten kun je altijd rekenen op hulp of advies. Daarnaast bieden we trainingen aan zodat je zelf content kunt plaatsen, geven we SEO-advies om je vindbaarheid te verbeteren en zorgen we voor een betrouwbare hosting, zodat je website altijd soepel blijft werken.

Leveren jullie ook maatwerk?

Groot of klein project, we kunnen de website helemaal op jouw wensen aanpassen. Wil je iets unieks? Met de Carerix premium website krijg je maatwerk. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een exclusief design en onze Carerix-experts bouwen alle koppelingen en functionaliteiten, ondersteund door een op maat gemaakte marketingstrategie.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Jazeker. We hebben een eigen team van marketingspecialisten. Zij hebben ervaring met zowel algemene online marketing als met specifieke marketing met Carerix websites. We denken graag met je mee en maken online strategie op maat, specifiek voor jouw onderneming.

Bouwen jullie websites met WordPress?

Voor websites met Carerix koppelingen gebruiken we vaak het WordPress CMS. Draait je bestaande website op een ander CMS? Geen probleem! Ook als je een voorkeur hebt voor een ander CMS dan WordPress geven we support op vele andere Content Management Systemen.

Kan ik binnen een bestaande website Carerix in laten bouwen?

Ja, dat kan. Als je al een solide website hebt en er alleen een Carerix-koppeling gebouwd moet worden, dan is het zonde om helemaal opnieuw te beginnen. In dat geval werken we samen met de huidige webbouwer of we nemen het beheer en de ontwikkeling van de gehele website over. 

Kan ik ook met andere Carerix vragen bij jullie terecht?

Ja, want door onze jarenlange ervaring heeft Carerix geen geheimen meer voor ons. Zo vragen onze klanten regelmatig onze hulp bij het instellen van jobalerts, het aanmaken van e-mailsjablonen of het herinrichten van de Carerix-omgeving. 

Reviews

Dit zeggen onze Carerix klanten over ons.

Wij geven 5-en aan Secure Design. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor efficiënte & constructieve samenwerking!

Arjan van der Kooij

Derecteur

Secure Design heeft veel kennis van onze recruitment software, waardoor ze een helder beeld konden schetsen van de mogelijkheden op onze website. Ik vond het prettig dat ze ook de toekomstige uitbreidingsmogelijkheden lieten zien. We hebben een prettige samenwerking ervaren, met een informele manier van communiceren die goed bij ons, als Rotterdammers, past!

Roland Engels

Accountmanager

Premium Carerix website brochure Download

Meer cases bekijken? Ontvang gratis de brochure met onze Premium Carerix websites.

    privacy voorwaarden.

    Kan ik je helpen?

    Vragen?

    We staan voor je klaar.